Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Barová stolička Coctail 228333

Kód: DME0156-2014
Veľmi moderný dizajn pre barovú stoličku zvolil francúzsky výrobca. Možnosť nastavenia výšky sedadla, opierka nôh, ľahká údržba.
nedostupné
104,72 €

Parametre produktu

Výška (cm): 82-104 cm
Šírka (cm): 39 cm
Hľbka: 42 cm
Hmotnosť: 7 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: čierna
Materiál: kov-syntetika
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov

Moderná barová stolička Coctail spríjemní váš interiér

Naozaj môžeme povedať, že barová stolička Coctail je moderná a zároveň elegantná. Patrí k veľmi elegantným a v kolekcii ponúka francúzsky výrobca okrem čierneho odtieňa aj biely a netradične svetlo modrý. Barovú stoličku môžeme označiť aj za komfortnú. Nechýba opierka nôh a možné nastavenie výšky sedadla, stoličku si tak jednoducho pomocou piestu prispôsobíte výške stola, či iné jedálenské ploche. Nábytok do kuchyne a jedálne na našom e-shope, to je široká ponuka najrôznejších dizajnov.

Aldo, odporúča: barový stôl k stoličke Coctail

 

Francúzsky výrobca aj cez nízku cenu zachoval svoju povestnú kvalitu. Konštrukcia barové stoličky z kovu v nerezu, sedadlo z PVC. Údržba je tak veľmi jednoduchá. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu, ktorá je v prípade stoličky naozaj veľmi jednoduchá.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte