Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Barová stolička Coctail 228335

Kód: DME0158-2014
Medzi obľúbené barové stoličky patria tie, ktoré ponúkajú biely odtieň a moderný dizajn. Ponuka francúzskeho výrobcu moderného nábytku.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
94,99 €

Parametre produktu

Výška (cm): 82-104 cm
Šírka (cm): 39 cm
Hľbka: 42 cm
Hmotnosť: 7 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: biela
Materiál: kov-syntetika
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov

Návod na montáž

Moderná barová stolička Coctail

Biely odtieň je práve veľmi často voleným odtieňom pre barové stoličky. Francúzsky výrobca nábytku predstavuje modernú barovú stoličku s možným nastavením výšky sedadla, opierkou na nohy a to všetko za viac než dostupnú cenu. Patrí k veľmi elegantným a v kolekcii ponúka francúzsky výrobca okrem bieleho odtieňa tiež čierny a netradične svetlo modrý. Barovú stoličku môžeme označiť aj za komfortnú.


Aldo, odporúča: barový jedálenský stôl

 

Francúzsky výrobca aj cez nízku cenu zachoval svoju povestnú kvalitu. Konštrukcia barové stoličky z kovu v nerezu, sedadlo z PVC. Údržba je tak veľmi jednoduchá. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu, ktorá je v prípade stoličky naozaj veľmi jednoduchá.


Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte