Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Barová stolička Dan 265626

Kód: DME0155-2014
Ponuka francúzskeho výrobcu nábytku to sú taktiež barové stoličky v modernom dizajne za bezkonkurenčnú cenu.
nedostupné
60,17 €

Parametre produktu

Výška (cm): 65-87 cm
Šírka (cm): 39 cm
Hľbka: 40 cm
Hmotnosť: 7,7 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: čierna
Materiál: kov-syntetika
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov

Barová stolička Dan ponúka jednoduchý, ale moderný dizajn

Ak ste milovníkmi barových stoličiek, na našich stránkach si môžete vybrať zo širokej ponuky. Barové stoličky nielen v modernom dizajne, ale aj štýlové, celodrevené stoličky. Najrôznejšie odtiene a materiály. Barová stolička Dan ponúka jednoduchý, ale môžeme povedať moderný dizajn, s ohľadom na spracovanie za bezkonkurenčnú cenu. Nechýba opierka nôh a anatomický sedák čiernej farby.

 

Francúzsky výrobca aj cez nízku cenu zachoval svoju povestnú kvalitu. Konštrukcia barové stoličky z kovu v nerezu, sedadlo z PVC. Údržba je tak veľmi jednoduchá. Stoličku môžete prispôsobiť vášmu stolu, ponúka možnosť nastavenia výšky sedadla. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu, ktorá je v prípade stoličky naozaj veľmi jednoduchá.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte