Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Biely konferenčný stolík z masívu Cassala

Kód: IL082-2015
Nábytok z masívu v bielom prevedení je veľmi obľúbený a jedným z dielov z ponuky nemeckého výrobcu v kolekcii Cassala je aj konferenčný stolík.
nedostupné
178,62 €

Parametre produktu

Šírka (cm): 100 cm
Výška (cm): 45 cm
Hľbka: 60 cm
Hmotnosť: 20 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: transparent biela
Materiál: borovica
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Konferenčný stolík z masívu aj do malého interiéru

Dnešná ponuka nábytku z masívu je prispôsobená požiadavkám moderných domácností a tak dizajnu nábytku už chýba tradičná mohutnosť, ako tomu bývalo ešte pred rokmi. Dnešná ponuka nábytku z masívu to je aj široký výber z radu dostupných odtieňov, nechýbajú ani moderné prvky. Nábytok z masívu je tak vhodný aj do malých interiérov. Jedným z dielov kolekcie Cassala v tradičnej nemeckej kvalite je konferenčný stolík z masívu, ktorý je prakticky doplnený zásuvkou a nechýba odkladacia plocha pod hornou doskou. Jednoduchý a predsa typicky štýlový dizajn, to je moderné poňatie nábytku z masívu dnes. V kolekcii Cassala nájdete mnoho samostatných dielov na výber pre vybavenie obývacej izby a jedálne.

 

Nemecký výrobca kladie dôraz na kvalitu. Dodanie stolíku v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Transparentný biely odtieň zachováva viditeľnú štruktúru dreva, nejedná sa teda o snehovo biele prevedenie. Povrchová úprava odolná voči vode a vlhkosti. Doprava zadarmo.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale svoje sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnú precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične tiež v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu produktov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte