Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská komoda Game 201727

Kód: DME058-2014
Kvalitná detská komoda z lakovanej mdf dosky ako jeden z mnohých dielov detského nábytku v kolekcii Game od francúzskeho výrobcu.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
137,97 €

Parametre produktu

Výška (cm): 78 cm
Šírka (cm): 83 cm
Hľbka: 39,6 cm
Hmotnosť: 27 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: biela-akácia
Materiál: mdf doska
Povrchová úprava: lakovaním
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Návod na montáž

Kvalitná detská komoda Game


Detská komoda v posledných rokoch už patrí k tradičnému vybaveniu interiéru detskej izby. V kolekcii detského nábytku Game od francúzskeho výrobcu naviac získate, či môžete zaobstarať komodu vo vysokej kvalite danú materiálom, lakovaná mdf doska. S ohľadom na materiál a spracovanie je cena viac než priaznivá a to platí pre všetky dostupné diely v tejto kolekcii. Vhodne je zvolená tiež kombinácia odtieňov bielej s akácií, ktoré môže dieťa sprevádzať až do dospelosti. Kolekcia detského nábytku postráda charakteristické detské motívy, môžete tak vybaviť týmto nábytkom aj študentskú izbu.

 

Detský nábytok s certifikáciou, materiál kvalitná lakovaná mdf doska (neporovnateľná s laminátom). Francúzsky výrobca kladie veľký dôraz na kvalitu tiež detailným spracovaním. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu.

 

Detská izba Game

Ak chcete zariadiť celú detskú izbu, teda kompletne, v kolekcii nájdete klasické diely ako komodu, posteľ, nočný stolík, ale aj ďalšie, nemenej zaujímavé riešenie multifunkčnej detské postele. Určite stojí za inšpiráciu prejsť ponuku detského nábytku na priložených fotografiách.


Tip Aldo: detská posteľ Game pre rozmerovo malé detské izby
Tip Aldo: sadu zásuviek a nadstavec k posteli zaobstaráte v detskej izbe Game


S ohľadom na dizajn, materiál a aj skutočnosť, že detská posteľ je s certifikáciou, obstarávacia cena je viac než priaznivá. Kolekcia detského nábytku Game má u nás za jedna.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte