Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská komoda Suzette 472032

Kód: DME0026-2015
Detská komoda už patrí k tradičnému vybaveniu detskej izby dievčatá. Francúzsky výrobca navyše v kolekcii Suzette zvolil príjemné odtiene.
nedostupné

Parametre produktu

Výška (cm): 79,5 cm
Šírka (cm): 80,2 cm
Hľbka: 40,5 cm
Hmotnosť: 30 kg
Počet balíkov: 2 ks
Farba: bielo-ružová
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Detská komoda v tradičných dievčenských odtieňoch

Medzi snáď najobľúbenejšie odtiene pre vybavenie detskej izby dievčatá patrí biela a ružová. Aj tieto odtiene zvolil francúzsky výrobca pre kolekciu detského nábytku Suzette, navyše odtiene doplnil ešte príjemnými vzory. Nechýbajú ani elegantné bodky a štýlové úchytky. Z dielov nábytku kolekcie Suzette môžete samozrejme zostaviť kompletné vybavenie interiéru detskej izby školáčky a študentky. V kolekcii sú dostupné dokonca dva rozmery miesta na spanie u detskej postele. Pre školáčku 90x200 cm a pre študentku 120x200 cm. Komoda s tromi zásuvkami zaistí úložné priestory pre drobné predmety, alebo ošatenie. Za zmienku stojí aj bezpečnosť nábytku, hrany sú zaguľatené, čo ešte stále patrí k nie tak často používanému riešenie. Zásuvky sú umiestnené na mechanických, kovových koľajničkách.

 

Francúzsky výrobca kladie dôraz na kvalitu a detailne prepracovaný dizajn. Komoda ponúka tri zásuvky v rôznych odtieňoch. Materiálom pre jej výrobu sa stal laminát s hrúbkou dosiek 15 a 22 mm. Dodanie komody v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte