Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská posteľ Looping 216713

Kód: DME007-2015
Detská posteľ v podobe lietadla tak trochu v retro štýle osloví určite rad malých chalanov. Ponuka detského nábytku od francúzskeho výrobcu.
nedostupné
479,35 €

Parametre produktu

Výška (cm): 78 cm
Šírka (cm): 123 cm
Dľžka (cm): 190-200 cm
Nosnosť: 90 kg
Hmotnosť: 63 kg
Počet balíkov: 2 ks
Priestor na spanie: 90x190-90x200 cm
Farba: podľa fotografie
Cena postele: s roštom, bez matraca
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Dopravné: zadarmo
Záruka: 24 mesiacov

Detská posteľ v podobe lietadla unesie vaše dieťa do ríše snov

Francúzsky výrobca prišiel naozaj s netradičnou ponukou riešení miesta na spanie. Všetci už poznáte určite ponuku detských postelí v podobe najrôznejších autíčok, ale lietadlo je v ponuke prvýkrát. Navyše sa nám páči aj retro prevedení, ktoré francúzsky výrobca ponúka. A zaobstaraním tejto detskej postele nezískate len miesto na spanie, ale aj praktické police ako nočný stolík, alebo odkladacia polica na bočnej časti. Detská posteľ má po stranách dômyselne zakomponovanou zábranu, ktorá zabraňuje pádu dieťaťa. Rozmer miesta na spanie o veľkosti 90x190 cm, alebo 90x200 cm môžete zvoliť až pri montáži postele, môže využívať dieťa takmer do dospelosti, avšak to už bude mať iný vkus. S istotou môžeme tvrdiť, že najviac osloví detská posteľ chlapcov, ale obmedzenie tu samozrejme nie je. Ak chcete vybaviť celú detskú izbu, odporúčame detskú posteľ kombinovať s bielym detským nábytkom, ktorého výber je v našej ponuke veľmi široký.

 

Francúzsky výrobca kladie dôraz nielen na kvalitu detského nábytku, ale aj bezpečnosť vašich ratolestí. V cene postele je rošt. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Materiálom je laminátová doska s hrúbkou 15 až 22 mm. Doprava zadarmo.

Tip Aldo: posteľ je variabilná, možná dĺžka 190 cm, alebo 200 cm

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte