Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská posteľ s prístelkou Teo 293842

Kód: DME0019-2015
Pre riešenie miesta na spanie v malom interiéri detskej izby je možné voliť medzi poschodovou posteľou, alebo detskou posteľou s prístelkou.
nedostupné

Parametre produktu

Výška (cm): 73 cm
Dľžka (cm): 208 cm
Hľbka: 97 cm
Nosnosť: 100 kg
Hmotnosť: 90 kg
Počet balíkov: 2 ks
Priestor na spanie: 90 x 200 cm
Farba: biela-svetlý dub
Cena postele: s roštom, bez matraca
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Dopravné: zadarmo
Záruka: 24 mesiacov

Detská posteľ s prístelkou, riešenie miesta na spanie pre dve deti

Nie ste príliš priaznivci poschodových postelí, pretože máte strach, že vám dieťa z horného lôžka spadne? Potom je druhou možnosťou ako vyriešiť miesto na spanie dvoch detí aby v interiéri detskej izby nezabralo príliš priestoru, detská posteľ s prístelkou. Aj ich ponuka je veľmi široká a líšia sa ako odtienmi, tak dizajnom. Detská posteľ Teo z ponuky francúzskeho výrobcu ponúka prístelku v podobe lôžka na vysunutie, nie ako bežné v podobe zásuvky do ktoréj vložíte matrac. Pod vysúvacím lôžkom vďaka vyvýšenie horného lôžko tak ešte zostalo miesto na úložný priestor, sadu dvoch zásuviek. Dizajn môžeme označiť za veľmi moderný, spojenie bieleho odtieňa s prírodným za neutrálny. Posteľ je vhodná pre dievča aj pre chlapca. S ohľadom na možnosť spania pre dve deti, úložný priestor a moderný dizajn je cena viac než priaznivá. V cene postele je tiež rošt. Priestor na spanie oboch lôžok klasický 90x200 cm, posteľ je tak vhodná aj pre násťročných deti.

 

Francúzsky výrobca na náš trh neprináša len kvalitné spracovanie, ale aj dômyselný dizajn, ktorý osloví predovšetkým majiteľov malých interiérov. Materiálom pre výrobu postele sa stal laminát s hrúbkou dosiek 15,18 a 22 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte