Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská posteľ z masívu PIHSGB15-70071

Výrobca: Vipack
Kód: VP00137-2014
Detská posteľ z masívu pre dievča s kĺzačkou, to je ponuka veľmi kvalitného dreveného detského nábytku od belgického výrobcu.
nedostupné
Detská posteľ s kĺzačkou Pino
751,99 €
Látka okolo postele
148,40 €

Parametre produktu

Výška (cm): 113 cm
Šírka (cm): 103-223 cm
Dľžka (cm): 208 cm
Nosnosť: 110 kg
Hmotnosť: 55 kg
Počet balíkov: 3 ks
Priestor na spanie: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštom, bez matraca
Rošt: drevený, latkový
Farba: venge
Materiál: borovica
Spôsob dodania: v demonte, látka samostatne nepredajná
Výrobca: belgický
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Detská posteľ z masívu pre dievča

Veľmi netradičný odtieň pre drevo borovicu zvolil belgický výrobca. Kontrast tmavo hnedého prevedení s ružovou látkou v podobe autobusu však pôsobí veľmi príjemne. Ak je vaša malá slečna živé dieťa, ocení iste aj šmýkačku. Dizajn belgického výrobcu detských postelí z masívu, kde nechýba ani návrh postelí pre chlapcov. Okrem postele z masívu, ktorú vám ponúkame teraz, môžete vyberať z celej rady ďalších motívov. Napríklad nechýba, ani toľko obľúbený motív Hello Kitty, tiež u postele z masívu. Detskú posteľ z masívu možno tiež zaobstarať hneď v niekoľkých prevedeniach.



Aldo nábytok, odporúča:
- Detské obliečky pre dievčatá
- Posteľ z masívu bez látkového motívu
- Posteľ z masívu bez látkového motívu a šmýkačky



Belgický výrobca okrem kvality pamätá aj na bezpečnosť vašich detí a tak pri posteli nechýba zábrana pozdĺž celého lôžka, hrany sú zaguľatené. Hrúbka dosiek dreva borovice u konštrukcie až 3,5 cm. Dodanie postele v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo po celej republike.

 

Detská izba pre dievča

V našej ponuke nájdete riešenie tiež pre detskú izbu dvoch dievčat, ak sú jej rozmery malé a nemôžete zaobstarať dve samostatné lôžka treba práve prevedení ako na fotografii. Najlepšie potom výberom z poschodových postelí z masívu, alebo k posteli, ktorú ponúkame teraz, môžete zaobstarať klasickú detskú posteľ z masívu. Ak máte jednu princeznú, k posteli môžete kúpiť v identickom dizajne celú radu ďalších segmentov nábytku. Sú tu ešte komody, písacie stoly, regály, skrine samozrejme všetko z masívu v prírodnom prevedení. Ak sa rozhodnete pre túto posteľ, pár základných parametrov.

 

- Priestor na spanie, potrebný rozmer matraca 90x200 cm
- Výška vrátane zábrany 113 cm
- Celková dĺžka 208 cm
- Šírka bez šmýkačky 103 cm
- Šírka s kĺzačkou 223 cm
- Cena postele s roštom
- Hrúbka dosiek 3,5 cm
- Nosnosť lôžka 110 kg
- Možnosť výberu postele v odtieni prírodnom a bielom


VP company
"Fine furniture for young people", týmto mottom sa belgická spoločnosť riadi. Kvalitný nábytok pre malé deti a študentov. Spoločnosť VP je rodinný podnik s dlhoročnou tradíciou datujúca sa od roku 1952. Belgický výrobca dodáva nábytok vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a ponúka nábytok s certifikáciou, plne rešpektujúci normy Európskej únie pre bezpečnosť vašich detí.

Alternatívny tovar

Detská posteľ z masívu Pino PIHSGB14

Detská posteľ z masívu Pino PIHSGB14

Predpokladané doručenie k vám do 4 týždňov
781,05 €
Aldo býva s vami, buďme v kontakte