Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská posteľ z masívu PIHSGB15-70077

Výrobca: Vipack
Kód: VP00143-2014
Detská posteľ z masívu pre chalana v cene s látkovým domčekom, šmykľavkou a roštom. Dizajn belgického výrobcu dreveného detského nábytku.
nedostupné
Detská posteľ s kĺzačkou Pino
751,99 €
Látka okolo postele
148,40 €

Parametre produktu

Výška (cm): 113 cm
Šírka (cm): 103-223 cm
Dľžka (cm): 208 cm
Nosnosť: 110 kg
Hmotnosť: 55 kg
Priestor na spanie: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštom, bez matraca
Rošt: drevený, latkový
Farba: venge
Materiál: borovica
Spôsob dodania: v demonte, látka samostatne nepredajná
Výrobca: belgický
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Detská posteľ z masívu s kĺzačkou

Ak máte doma neposedného chlapca, potom jednou z dobrých investícií do detskej izby, je posteľ so šmykľavkou a látkovým domčekom. Posteľ neponúka len miesto na spanie, ale hŕbu zábavy. Belgický výrobca detských postelí z masívu predstavuje celý rad ďalších designov, posteľ môžete kúpiť bez šmýkačky, alebo v prírodnom a bielom prevedení. Nechýba ani ponuka detských postelí s motívom pre dievčatá. A pri všetkých posteliach pamätá výrobca tiež na bezpečnostné prvky, ako napríklad umiestnenie zábrany okolo lôžka alebo zaoblenie hrán. A aby bola detská izba kompletná, v ponuke nájdete tiež detské obliečky pre malých pirátov.



Belgický výrobca okrem kvality spracovania myslí tiež na kvalitu materiálu. Drevo borovice je riadne vysušené, bez kazov a tak nedochádza k neskoršej deformácii nábytku vplyvom zmien prostredia. Dodanie postele v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu, ktorú si možno objednať. Doprava a výnos zadarmo.

 

Detská izba pre školáka aj študenta

Ak zvažujete obstaranie práve tejto postele s detským motívom, ale nechcete potom pre väčšie dieťa kupovať ďalšiu posteľ, nemusíte. Až vaša ratolesť detským motívom odrastie, stačí odstrániť látkový domček a šmýkačku, čím získate klasickú detskú posteľ, za ktorú sa študent nemusí nijako hanbiť. Rovnako tak je dobré kupovať ďalší nábytok a radšej meniť podľa veku dieťaťa len dekorácia.


Ak máte dve deti a samostatné lôžka s kĺzačkou do malého priestoru nedáte, sú tu ďalšie možnosti. Zaobstarať postele bez šmýkačiek, alebo za inšpiráciu stojí aj ponuka poschodových postelí z masívu. A to všetko ako sme už spomenuli s možnosťou výberu z niekoľkých odtieňov dreva a typov látok.

 

- Priestor na spanie, potrebný rozmer matraca 90x200 cm
- Výška vrátane zábrany 113 cm
- Celková dĺžka 208 cm
- Šírka postele 103 cm s kĺzačkou 223 cm
- Cena postele s roštom
- Hrúbka dosiek 3,5 cm
- Nosnosť lôžka 110 kg
- Možnosť výberu postele v odtieni prírodnom a transparentným bielym


VP company
"Fine furniture for young people", týmto mottom sa belgická spoločnosť riadi. Kvalitný nábytok pre malé deti a študentov. Spoločnosť VP je rodinný podnik s dlhoročnou tradíciou datujúca sa od roku 1952. Belgický výrobca dodáva nábytok vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a ponúka nábytok s certifikáciou, plne rešpektujúci normy Európskej únie pre bezpečnosť vašich detí.

Alternatívny tovar

Detská posteľ z masívu s textíliou Pino TX70077

Detská posteľ z masívu s textíliou Pino TX70077

Predpokladané doručenie k vám do 4 týždňov
663,57 €
Detská posteľ z masívu Pino PIHSZG14-70077

Detská posteľ z masívu Pino PIHSZG14-70077

Predpokladané doručenie k vám do 4 týždňov
715,57 €
Aldo býva s vami, buďme v kontakte