Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská posteľ z masívu PIHSGB15-70078

Výrobca: Vipack
Kód: VP00144-2014
Belgický výrobca predstavuje veľmi kvalitnú detskú posteľ z masívu pre dievča. Posteľ s kĺzačkou, látkovým domčekom a roštom v cene.
nedostupné
Detská posteľ s kĺzačkou Pino
751,99 €
Látka okolo postele
148,40 €

Parametre produktu

Výška (cm): 113 cm
Šírka (cm): 103-223 cm
Dľžka (cm): 208 cm
Nosnosť: 110 kg
Hmotnosť: 55 kg
Priestor na spanie: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštom, bez matraca
Rošt: drevený, latkový
Farba: venge
Materiál: borovica
Spôsob dodania: v demonte, látka samostatne nepredajná
Výrobca: belgický
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Detská posteľ z masívu s kĺzačkou pre neposedné dievčatá

Detská posteľ nemusí byť miestom len na spanie, ale môže poskytnúť vášmu dieťaťu tiež hŕbu zábavy. Ako u detské postele z masívu s kĺzačkou a látkovým domčekom od belgického výrobcu. Pre neposedné dievčatká je také riešenie detské postele určite vítaným pomocníkom. Navyše si môžete detskú posteľ vybrať hneď v niekoľkých prevedeniach. Detská posteľ v prírodnom odtieni dreva, alebo v bielom odtieni, ale tiež môžete kúpiť detskú posteľ bez šmýkačky, ak máte málo miesta v detskej izbe. Látkový domček zakrývajúci priestor pod posteľou možno využiť ako na hranie, tak ku schovaniu nejakých predmetov, ktoré nemusia aspon byť všade po izbe. V ponuke výrobcu samozrejme nechýbajú ani detské postele z masívu s motívom pre chlapcov.

 

Belgický výrobca kladie dôraz ako na detailné spracovanie, tak na kvalitu materiálu. Drevo borovice je riadne vysušené a bez kazov, aby nedochádzalo k neskoršej deformácii nábytku vplyvom zmeny prostredia. U dizajnu postele je pamätané aj na bezpečnosť vášho dieťaťa a tak nechýba ani zábrana okolo lôžka či zaguľatenie hrán. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže, ktorú si môžete u nás objednať. Doprava a výnos zadarmo.

 

Detská izba pre jedno aj dve deti

Ak sa rozhodnete pre túto detskú posteľ, možno do interiéru detskej izby zaobstarať ďalšie diely nábytku v ružovom prevedení. Nemala by chýbať kvalitná detská stolička a samozrejmosťou pre školáčku by mal byť kvalitný detský písací stôl. Ak máte dve deti, potom za zmienku určite stojí ponuka detských poschodových postelí z masívu. Možno tiež detskú posteľ z masívu kombinovať s inými materiálmi, napríklad v identických farbách. Kontrast medzi ružovým a tmavo hnedým odtieňom je pôsobivý a dodáva interiéru eleganciu. V neposlednom rade niekoľko základných informácií o detskej posteli.

 

- Priestor na spanie, potrebný rozmer matraca 90x200 cm
- Výška vrátane zábrany 113 cm
- Celková dĺžka 208 cm
- Šírka postele 103 cm s kĺzačkou 223 cm
- Cena postele s roštom
- Hrúbka dosiek 3,5 cm
- Nosnosť lôžka 110 kg
- Možnosť výberu postele v odtieni prírodnom a transparentným bielym


VP company
"Fine furniture for young people", týmto mottom sa belgická spoločnosť riadi. Kvalitný nábytok pre malé deti a študentov. Spoločnosť VP je rodinný podnik s dlhoročnou tradíciou datujúca sa od roku 1952. Belgický výrobca dodáva nábytok vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a ponúka nábytok s certifikáciou, plne rešpektujúci normy Európskej únie pre bezpečnosť vašich detí.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte