Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská postieľka Bella 10.515.1601

Kód: NEWJ00103-2016
Kvalitná detská postieľka pre bábätko dievčatko z rady značkového nábytku s predĺženou zárukou až na sedem rokov. Ďalšie diely pre bábätko v ponuke.
nedostupné
495,58 €

Parametre produktu

Výška (cm): 97 cm
Šírka (cm): 137 cm
Hľbka: 82 cm
Nosnosť: 70 kg
Priestor na spanie: 70x130 cm
Cena postieľky: so zásuvkami, roštom, bez matrace
Farba: biela
Materiál: mdf doska
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: turecký
Predľžená záruka: 7 rokov
Dopravné: zadarmo
Detská izba filter: pre bábätko

Detská postieľka pre bábätko dievčatko

V kolekcii detského nábytku pre bábätko Bella ponúka výrobca rad samostatných dielov pre zostavenie kompletného interiéru a to s predĺženou zárukou až na sedem rokov. Samozrejme, že tým najdôležitejším dielom nábytku pre bábätko do troch rokov je detská postieľka. V prvom roku života bábätko prevažne spí a tak na kvalite postieľky aj matraca veľmi záleží. V kolekcii značkového detského nábytku Bella predstavujeme tú najvyššiu možnú kvalitu. S detskou postieľkou, ktorú vám teraz predstavujeme môžete mať istotu, že vaše bábätko bude ako v bavlnke. K postieľke je možné v kolekcii zaobstarať celý rad ďalších dielov pre kompletné zostavenie interiéru detskej izby. A v ponuke je tiež veľmi unikátny dizajn rozkladacie detskej postieľky, ktorá zaistí miesto na spanie od narodenia až do dospievajúceho veku dieťaťa.

 

Výrobca značkového detského nábytku s predĺženou zárukou až na sedem rokov kladie okrem kvality dôraz tiež na originalitu, zdravotnú nezávadnosť a praktické využitie nábytku. Postieľka je vyrobená z mdf dosky. Dodanie postieľky v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Rošt a sada zásuviek v cene postieľky, doprava zdarma.

 

New Joy
Značkový nábytok pre deti New Joy s mnohoročnou tradíciou je zárukou kvality a originálneho dizajnu. Spoločnosť New Joy predstavuje detský nábytok novej generácie, ktorý je šikovný, bezpečný a kvalitný. To všetko dokladajú tiež certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte