Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská postieľka pre bábätko dievčatko Berry 10.110.1600

Kód: NEWJ0096-2016
Pre bábätko dievčatko vám ponúkame postieľku s možnosťou rozloženia na klasickú detskú posteľ. Postieľka až do dospelosti, 7 rokov záruka.
nedostupné
710,64 €

Parametre produktu

Výška (cm): 105 cm
Dľžka (cm): 184 cm
Hľbka: 90 cm
Nosnosť: 90 kg
Priestor na spanie: 80x130 - 80x180 cm
Cena postieľky: s roštom, bez matrace
Farba: dub, béž, biela-ružová zásuvka
Materiál: mdf doska
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: turecký
Predľžená záruka: 7 rokov
Dopravné: zadarmo
Detská izba filter: pre bábätko

Kvalitná, značková detská postieľka pre bábätko dievčatko

Nechcete zbytočne míňať peniaze za postieľku s možným využitím len do troch rokov veku dieťaťa? Dnes výrobcovia ponúkajú množstvo alternatívnych riešení. V posledných rokoch sa čoraz častejšie objavujú v ponuke detského nábytku pre bábätká postieľky s možným rozložením na klasickú detskú posteľ. Využitie postieľky tak predĺžite o niekoľko rokov a to až do veku, keď dieťa začne dospievať. Počiatočná vyššia investícia sa tak rozhodne vráti. Študentskú izbu môžete zariaďovať až v dobe keď naozaj viete, aké má vaše dieťa záujmy. Postieľka z kolekcie Berry patrí do kategórie značkového nábytku s predĺženou zárukou až na sedem rokov, kvalita je tu naozaj zaručená. V identickom dizajne ale v kombinácii s modrým odtieňom môžete zaobstarať postieľku pre bábätko chlapčeka. A nechýba ani rada ďalších dielov pre možné vybavenie celej detskej izby bábätka. Pokiaľ sa rozhodnete zaobstarať túto postieľku, veľmi získate. Jej súčasťou je tiež komoda s prebaľovacím pultom, budete tak mať všetko potrebné po ruke a vaše bábätko bude v bezpečí. Na ilustračných fotografiách potom môžete vidieť postieľku po rozložení na posteľ.

 Info Aldo: postieľka po rozložení ponúka rozmer miesta na spanie 80x180 cm



Výrobca značkového detského nábytku s predĺženou zárukou až na sedem rokov kladie okrem kvality dôraz tiež na originalitu, zdravotnú nezávadnosť a praktické využitie nábytku. Postieľka je vyrobená z mdf dosky. Dodanie postieľky v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Rošt v cene postieľky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytok pre deti New Joy s mnohoročnou tradíciou je zárukou kvality a originálneho dizajnu. Spoločnosť New Joy predstavuje detský nábytok novej generácie, ktorý je šikovný, bezpečný a kvalitný. To všetko dokladajú tiež certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte