Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská postieľka Puffy 10.111.1601

Kód: NEWJ00109-2016
Veľmi kvalitná detská postieľka z kolekcie značkového nábytku s predĺženou zárukou až na sedem rokov. Ďalší nábytok k dispozícii.
nedostupné
567,31 €

Parametre produktu

Výška (cm): 102 cm
Dľžka (cm): 134 cm
Hľbka: 82 cm
Priestor na spanie: 70x130 cm
Cena postieľky: so zásuvkami, roštom, bez matrace
Farba: biela-béž
Materiál: mdf doska
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: turecký
Predľžená záruka: 7 rokov
Dopravné: zadarmo
Detská izba filter: pre bábätko

Detská postieľka pre bábätko s predĺženou zárukou

Ak ste sa rozhodli zaobstarať klasickú postieľku pre vaše bábätko len do troch rokov a potom máte v pláne zariadiť úplne novú detskú izbu už pre dieťa predškolského i školského veku, táto postieľka je vhodným riešením. Ak však chcete postieľku využívať dlhšie, v kolekcii Puffy nájdete ešte rozkladací postieľku, ktorá bude vášmu bábätku slúžiť až do pätnástich rokov. Ktorú z variant zvolíte je už na vás. Klasická detská postieľka ponúka rozmer miesta na spanie pre matrac o veľkosti 70x130 cm. V cene postieľky je započítaný rošt aj sada dvoch zásuviek. K postieľke môžete zaobstarať aj veľmi kvalitný matrac a celý rad ďalších dielov nábytku pre možné vybavenie celej detskej izby pre bábätko. Detská postieľka je veľmi kvalitná a vďaka tomu môže výrobca ponúknuť predĺženú záruku až na sedem rokov.

 

Výrobca značkového detského nábytku s predĺženou zárukou až na sedem rokov kladie okrem kvality dôraz tiež na originalitu, zdravotnú nezávadnosť a praktické využitie nábytku. Postieľka je vyrobená z mdf dosky. Dodanie postieľky v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Rošt a zásuvky v cene postieľky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytok pre deti New Joy s mnohoročnou tradíciou je zárukou kvality a originálneho dizajnu. Spoločnosť New Joy predstavuje detský nábytok novej generácie, ktorý je šikovný, bezpečný a kvalitný. To všetko dokladajú tiež certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte