Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská postieľka White Life 10.517.1601

Kód: NEWJ00116-2016
Veľmi kvalitná rustikálna detská postieľka z kolekcie značkového nábytku s predĺženou zárukou až na sedem rokov. V cene s roštom.
nedostupné
763,65 €

Parametre produktu

Výška (cm): 109 cm
Dľžka (cm): 136 cm
Hľbka: 82 cm
Priestor na spanie: 70x130 cm
Cena postieľky: so zásuvkami, roštom, bez matrace
Farba: biela
Materiál: mdf doska
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: turecký
Predľžená záruka: 7 rokov
Dopravné: zadarmo
Detská izba filter: pre bábätko

Detská postieľka v rustikálnom dizajne

Kolekcia značkového detského nábytku White Life s predĺženou zárukou až na sedem rokov ponúka hneď niekoľko možností pre elegantné vybavenie nielen detskej izby pre bábätko, ale tiež školáka, študenta. Okrem postieľky, ktorú vám ponúkame teraz, nájdete v kolekcii ešte rozkladaciu postieľku s možnosťou spania od narodenia do pätnástich rokov, klasickú detskú posteľ a tiež rozmerovo najväčší variantu posteľ pre študentov. Všetko v identickom, rustikálnom dizajne a tak vaše bábätko môže s kolekciou nábytku White Life vyrastať od narodenia až po dospelosť. Takže aj napriek počiatočnej vyššiej investícii postupom času vlastne veľmi ušetríte. Značkový detský nábytok to je vždy niečo navyše okrem vysokej kvality a v prípade tejto kolekcie to sú dekorácie a doplnky. Môžete zaobstarať aj matrac, detské obliečky, stolnú lampu, stropné osvetlenie a dokonca aj koberec. Všetko na jednom mieste.

 

Výrobca značkového detského nábytku s predĺženou zárukou až na sedem rokov kladie okrem kvality dôraz tiež na originalitu, zdravotnú nezávadnosť a praktické využitie nábytku. Postieľka je vyrobená z mdf dosky. Dodanie postieľky v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Rošt a zásuvka v cene postieľky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytok pre deti New Joy s mnohoročnou tradíciou je zárukou kvality a originálneho dizajnu. Spoločnosť New Joy predstavuje detský nábytok novej generácie, ktorý je šikovný, bezpečný a kvalitný. To všetko dokladajú tiež certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte