Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská stolička Bonnie 99803154

Kód: IL03-2015
Kvalitná detská stolička by v detskej izbe školáka nemala chýbať. Pre pohodlné sedenie kúpte stoličku s možnou zmenou výšky sedadla.
nedostupné
108,38 €

Parametre produktu

Farba: modrá
Výška (cm): 88-98 cm
Šírka (cm): 43 cm
Hľbka: 56 cm
Materiál: kov-látka
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Kvalitná detská stolička nesmie v detskej izbe chýbať

A predovšetkým potom pre dieťaťa školou povinné. Kvalitný detský písací stôl, spoločne s kvalitnou, detskou stoličkou, by sme mali začať riešiť pred začatím školskej dochádzky. Na obstaranie tohto typu nábytku by sme tiež mali mať dostatok času a je lepšie všetko zaobstarať vopred preto, aby si dieťa pri stole zvyklo sedieť, ako začne samotná škola. Ak chcete pre dieťa to najlepšie, kúpte mu určite písací stôl aj stoličku s možným nastavením výšky či iných rozmerov. Rastúci detský nábytok ponúka bezosporu veľká pozitíva. Stoličky pre deti z kolekcie Bonnie predstavujú kvalitné sedenie pre dieťa.



Nemecký výrobca kladie dôraz na kvalitu a zdravý spôsob sedenia dieťaťa tak, aby pri dlhodobom sedení bolo zachované zdravé držanie chrbtice. Materiálom je kov, plast a látka, ktorá je priedušná a umožňuje cirkuláciu vzduchu. Možné nastavenie výšky sedadla pomocou jednoduchého mechanizmu, ktoré zvládne aj malé dieťa.

 

Dieťa by malo sedieť zdravo

Možnosť nastavenia výšky sedadla umožňuje využiť detskú stoličku doslova od prvej triedy až po strednú školu. Postupne stoličku prispôsobujete výške dieťaťa, viac vyhovovať bude aj písací stôl. Sedák stoličky je polstrovaný, komfort je aj u detskej stoličky zachovaný. Ak chcete zaobstarať aj detský písací stôl s možným nastavením rozmerov podľa veku dieťaťa aj tu prináša najväčšiu ponuku nemecký výrobca. Na našich stránkach môžete zariadiť vášmu dieťaťu tie najlepšie podmienky pre jeho štúdium.



Navyše ak nemáte doma chlapca, v kolekcii Bonnie nájdete detskú stoličku aj v ružovom prevedení, alebo do detskej izby pre súrodencov zelenú stoličku. Každý si tiež adekvátne k odtieňu stoličky môže vybrať rovnaký odtieň písacieho stola.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnou precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

 

Viac z kolekcie

Nábytok do detskej izby aj iných interiérov Infinity biela

Prejsť do kolekcie
Detská poschodová posteľ Leo

Detská poschodová posteľ Leo

Predpokladané doručenie k vám do 4 týždňov
754,19 €
15%
Poschodová posteľ so zásuvkou Leo 2344LIS1-TIRO

Poschodová posteľ so zásuvkou Leo

Predpokladané doručenie k vám do 4 týždňov
871,38 €
740,67 €
Aldo býva s vami, buďme v kontakte