Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská stolička Radius 152561

Kód: DME0127-2014
Francúzsky výrobca ponúka pre deti zdravý spôsob sedenia. Detská stolička s nastaviteľnou výškou sedadla. Kvalitná stolička je dôležitá.
nedostupné
79,39 €

Parametre produktu

Farba: čierna
Výška (cm): 80-91 cm
Šírka (cm): 57 cm
Hľbka: 55 cm
Nosnosť: 90 kg
Hmotnosť: 7,5 kg
Počet balíkov: 1 ks
Materiál: polyester, nylon, plast
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo
Výška sedadla: 40-51 cm
Hľbka sedadla: 37 cm
Certifikát: EN12520,1022,1728

Kvalitná detská stolička nesmie v detskej izbe chýbať

Majte to naozaj na pamäti, pretože bohužiaľ často sa práve v detskej izbe na stoličku k písaciemu stolu rado zabúda a pritom je to tak dôležité. Zdravé sedenie pre dieťa je porovnateľné so zdravým spaním. Pre zdravý vývoj dieťaťa, chce určite každý rodič urobiť maximum a v našej ponuke detského nábytku, pre svoje deti nájdete rad produktov. Ak teda práve hľadáte kvalitnú stoličku do detskej izby, kolekcia Radius vám takú stoličku môže ponúknuť. Aj vzhľadom na skutočnosť, že je certifikovaná podľa normy.

 

Francúzsky výrobca rozhodne vždy vsádza na kvalitu, ktorú sa snaží dodržať predovšetkým u detského nábytku. Stolička je vyrobená hneď z niekoľkých materiálov a samozrejme sedák a opierka je anatomicky tvarovaná. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu, ktorá je v prípade stoličky veľmi jednoduchá.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte