Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Jedálenská stolička Guevara 352151

Kód: DME099-2014
Jedálenská stolička Guevara má štýl a navyše je takmer bez údržby. Čierny odtieň a eko kože ako poťah, stoličky pre rodiny aj s malými deťmi.
nedostupné
72,72 €

Parametre produktu

Výška (cm): 94 cm
Šírka (cm): 45 cm
Hľbka: 55,5 cm
Nosnosť: 110 kg
Hmotnosť: 7 kg
Farba: čierna
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov

Moderná jedálenská stolička bez údržby

Ak hľadáte modernú, komfortnú jedálenskú stoličku, ktorá by odolala aj stolovaniu s malými deťmi, v kolekcii Guevara od francúzskeho výrobcu ich nájdete hneď niekoľko. Predstavujeme jedálenskú stoličku z eko kože v čiernom odtieni, ktorá je takmer bezúdržbová a odolná snáď všetkému. Navyše výrobca prichádza s ohľadom na moderný dizajn a kvalitné zapracovanie s bezkonkurenčnou cenou.

 

Francúzsky výrobca kladie veľký dôraz na kvalitu. Aj preto zvolil ako materiál polyester, eko kožu a konštrukcia stoličky je z dreva borovice. Spojenie materiálov, ktoré nepochybne kvalitu stoličky navyšuje. Dodanie samozrejme v jednom diele, bez nutnosti montáže. Minimálny odber sú 2 kusy stoličiek, ktoré sú v jednom balení.

 

Poťah jedálenské stoličky podľa potrieb

Asi najdôležitejším pri výbere jedálenskej stoličky je, uvedomiť si, čo vlastne od nej očakávame. Ak ako sme už spomenuli máte malé deti, je potrebné hľadať stoličku s umývateľným povrchom. Jednoduchá údržba sa však vlastne hodí vždy, určite zabezpečíte stoličku pred poškodením a nebudete musieť neustále stoličku znova čalounit. Na návrhu francúzskeho výrobcu sa nám páči, že aj napriek úžitkové vlastnosti stoličky bol zachovaný jej elegantný, môžeme povedať veľmi moderný dizajn.

 

V kolekcii Guevara si môžete vybrať hneď z niekoľkých odtieňov a nemusíte sa báť voľby ani snehovo bieleho prevedenia. Povrch je hladký a naozaj veľmi ľahko umývateľný. Stolička, ktorú budete mať aj v čase, keď vaše deti s vami dávno nebudú bývať.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte