Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Jedálenská stolička Namur 436946

Kód: DME00101-2015
Bezkonkurenčnú cenu pre elegantnú jedálenskú stoličku ponúka francúzsky výrobca. Okrem stoličiek nájdete v kolekcii ďalší nábytok do jedálne.
nedostupné
89,39 €

Parametre produktu

Výška (cm): 95 cm
Šírka (cm): 44,5 cm
Hľbka: 56,5 cm
Nosnosť: 120 kg
Cena: min. odber 2 kusy
Farba: sivá
Materiál: masív-ekokoža
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov

Elegantná jedálenská stolička Namur

Jedálenská stolička z kolekcie Namur presne predstavuje moderný spôsob vybavenia jedálne. Jednoduchý, ale účelový dizajn, čalúnenie z eko kože a nadčasové, v posledných mesiacoch toľko populárne odtiene. Vďaka použitému materiálu čalúnenia je stolička tiež veľmi nenáročná na údržbu. Je tak vhodná aj pre rodiny s malými deťmi. V kolekcii Namur predstavuje výrobca v obdobnom dizajne samozrejme tiež jedálenský stôl, ale tiež vitrínu, komodu a ďalšie diely nábytku, ktoré sú určené aj do obývacej izby. A nielen pre jedálenskú stoličku platí bezkonkurenčná cena, ktorá je daná jednoduchým dizajnom a použitými materiálmi, nie znížením kvality.

 

Dodanie jedálenské stoličky v balení po dvoch kusoch, nie je možné objednať len jeden kus. Použitým materiálom je eko kože pre čalúnenie a masív pre konštrukciu. 

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte