Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Jedálenský stôl Steen 471479

Kód: DME032-2014
Jedálenský stôl lacno, navyše vo veľmi modernom dizajne. Bezkonkurenčnú ponuku prináša francúzsky výrobca. S Aldo nábytkom doprava zadarmo.
nedostupné
201,31 €

Parametre produktu

Výška (cm): 77,2 cm
Šírka (cm): 170 cm
Hľbka: 90 cm
Hmotnosť: 40 kg
Počet balíkov: 1 ks
Materiál: lamino
Farba: tmavý dub
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Laminátový jedálenský stôl Steen prekvapí

Naozaj vás prekvapí a to bez preháňania. Predovšetkým svojou bezkonkurenčnou cenou pre tak ľúbivý moderný dizajn. Výrobca veľmi vhodne zvolil tiež odtieň v imitácii dreva dub a to veľmi vydarenou imitáciou, vrátane zachovania štruktúry dreva. Jedálenský stôl je vďaka odtieni veľmi elegantný.



Francúzsky výrobca ako autor dizajnu kladie veľký dôraz na kvalitu. Nie je dôležité, či je nábytok lacný, alebo drahý, kvalita je daná pre všetky kolekcie rovnaká. V kolekcii si môžete v rovnakom prevedení vybrať aj ďalšie diely nábytku pre vybavenie interiéru nielen jedálne, ale aj obývacej izby.

 

Jedálenský stôl v parametroch

- Výška jedálenské plochy 77,2 cm štandardný rozmer pre stoly
- Jedálenská plocha 90x170 cm, rozmer pre 4 osoby
- Laminátová doska s umývateľnou povrchovou úpravou
- Odtieň imitácia dreva dub v tmavom tóne
- Lamino s hrúbkou dosiek od 16 do 25 mm
- Dodanie v dielach s nutnosťou zostavenia podľa návodu
- Obstarávacia cena stola nespadá do ponuky nábytku s výnosom do poschodia
- Doprava zadarmo po celej republike

 

Kolekcia nábytku Steen v interiéri

Samostatné diely pre vybavenie interiéru nielen obývacej izby, ale aj jedálne. Čo je veľmi praktické, pretože málokto z nás má k dispozícii samostatnú miestnosť pre zariadenie celej jedálne. A tak sa uchyľujeme k riešeniu jedálenského kúta práve v obývačke. S kolekciou Steen, možno mať všetko pekne zladené do jedného tónu. Vybrať si môžete diely ako komodakonferenčný stolík, televízny stolík, či presklená vitrína. 




Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte