Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Komoda do spálne Georgia 396633

Kód: DME0046-2015
Rozmerovo menší variant komody doplní malé interiéry spální. Ponuka nábytku do spálne od francúzskeho výrobcu.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
76,80 €

Parametre produktu

Výška (cm): 61,5 cm
Šírka (cm): 42,5 cm
Hľbka: 42 cm
Počet balíkov: 1 ks
Hmotnosť: 15 kg
Farba: dub volcano-béžová
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov

Návod na montáž

Máte malú spálňu? Aj pre vás máme ponuku komôd

Samozrejme rozmerovo menších variantov komôd, ktoré v malom interiéri spálne nezaberú príliš z drahocenného priestoru. Komoda s tromi zásuvkami a malých rozmerov môže byť tým pravým pre doplnenie menšieho interiéru spálne. Ale aj pre majiteľov väčších spální má francúzsky výrobca v ponuke kolekcie Georgia hneď niekoľko typov komôd, zase rozmerovo väčších, napríklad s šiestimi zásuvkami. Pre komodu zvolil výrobca veľmi jednoduchý dizajn, ktorý však ponúka dostupnú cenu. Zásuvky sú umiestnené na kovových, mechanických koľajničkách. Páči sa nám aj kontrastné spojenie odtieňov tmavého dreva samozrejme v jeho imitácii a svetlo béžovej. V kolekcii Georgina nájdete niekoľko typov komôd na výber, ale aj šatníkových skríň a dokonca dva možné rozmery manželské postele. Kolekcia je lacná, kvalitná, moderná a patrí k tým, ktoré radi odporučíme.

 

Komoda v povestnej francúzskej kvalite vyrobená z laminátovej dosky v hrúbke 15 a 22 mm. Jednoduchá údržba. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. 

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte