Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Kuchynská skrinka Battery 413480

Kód: DME0164-2014
Veľmi praktický pomocník do kuchyne v podobe skrinky na pojazdoch, to je ponuka francúzskeho výrobcu. Moderné, efektné a lacné riešenie.
nedostupné
92,20 €

Parametre produktu

Výška (cm): 89,5 cm
Šírka (cm): 59,4 cm
Hľbka: 39,7 cm
Hmotnosť: 20 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: biela-tmavo sivá
Materiál: laminát 18 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov

Praktická kuchynská skrinka Battery

Francúzsky výrobca ponúka v kategórii kuchýň a jedální, tiež celý rad praktických pomocníkov, napríklad práve v podobe skriniek. Vybrať si môžete z najrôznejších dizajnov a odtieňov. Kuchynská skrinka z kolekcie Battery patrí k rozmerovo menším. Ponúka v hornej časti odkladací policu napríklad na mikrovlnnú rúru, úchytku na utierku, zásuvku a ďalšie odkladacie police. To všetko v modernom dizajne umiestnenom na pojazdoch, čím výrobca zabezpečil jednoduchú manipuláciu po miestnosti.


Francúzsky výrobca kladie aj pri doplnkoch do interiéru veľký dôraz na kvalitu. Materiálom je laminát s hrúbkou dosiek 18 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte