Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Kúpeľňová skriňa Eko 603230

Výrobca: PRS
Kód: PRS-K0027-2015
Praktická skriňa či môžeme povedať vysoký regál do kúpeľne. Kúpeľňová skriňa ponúka police a možno k nej zaobstarať aj ďalší nábytok do kúpeľne.
nedostupné
115,15 €

Parametre produktu

Výška (cm): 184 cm
Šírka (cm): 30 cm
Hľbka: 31 cm
Farba: biela
Materiál: laminát 18-25 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Úložné priestory do kúpeľne je možné zabezpečiť aj lacno

Francúzsky výrobca predstavuje v kolekcii Eko cenovo veľmi dostupný kúpeľňový nábytok. Nízka cena je daná jednoduchým dizajnom a materiálom, nie zníženou kvalitou. Ku kúpeľňové skrini môžete zaobstarať ďalšie diely pre vybavenie celej kúpeľne. Ak však máte pre vybavenie kúpeľne viac miesta, v kategórii kúpeľňového nábytku nájdete široký výber dizajnov a nechýbajú ani cenovo náročnejšie zostavy.

 

Francúzsky výrobca aj u lacného kúpeľňového nábytku kladie dôraz na kvalitu. Materiál laminátu s hrúbkou až 25 mm je odolný vysokej relatívnej vlhkosti. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo.



Parisot
Skupina Parisot vznikla vo Francúzsku v roku 1936, kedy Jacques Parisot začal vyrábať nábytok, ktorý kombinoval moderný dizajn s tradičnou remeselnou výrobou, teda dôrazom na kvalitu.
Dnes Parisot vyrába nábytok v súlade s Európskymi normami s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť. Detský nábytok tak spĺňa prísne európske bezpečnostné požiadavky a tiež ploché balenie pre ľahký transport, spolu s podrobnými pokynmi pre montáž.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte