Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Kúpeľňová skrinka Versus 604111

Výrobca: PRS-Delay
Kód: PRS00200-2016
Veľmi praktická kúpeľňová skrinka, ktorá ponúka netradičné členenie úložného priestoru. Ďalšie kúpeľňový nábytok k dispozícii.
nedostupné
103,37 €

Parametre produktu

Výška (cm): 85 cm
Šírka (cm): 60 cm
Hľbka: 31 cm
Hmotnosť: 19 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: biela-antracit
Materiál: laminát 18 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Kúpeľňová skrinka Versus vás prekvapí

Kolekcia kúpeľňového nábytku od francúzskeho výrobcu prekvapí predovšetkým multifunkčným dizajnom, ktorý najviac oceníte v malom interiéri. Kúpeľňová skrinka, ktorú predstavujeme teraz napríklad ponúka na hornej doske police, ktoré odkladaciu plochu veľmi prakticky rozdelí. Máte tak väčšiu šancu si veci usporiadať. Alebo môžeme tiež povedať veci a drobné predmety od seba oddeliť. Okrem tejto skrinky ponúka kolekcia napríklad nábytok do kúpeľne v podobe bielizníka kam môžete odkladať do vzdušného koša špinavé prádlo, páči sa nám aj skrinka na práčku s praktickým pojazdným kontajnerom, kde môžete umiestniť pracie prostriedky.

 

Francúzsky výrobca kladie veľký dôraz na praktické využitie kúpeľňového nábytku, ktoré najviac oceníte, ak ste majiteľmi malej kúpeľne. Materiálom pre výrobu nábytku sa stala laminátová doska s povrchovou úpravou odolnou voči vysokej relatívnej vlhkosti. Dodanie skrinky v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zdarma.

 

Parisot
Skupina Parisot vznikla vo Francúzsku v roku 1936, kedy Jacques Parisot začal vyrábať nábytok, ktorý kombinoval moderný dizajn s tradičnou remeselnou výrobou, teda dôrazom na kvalitu.
Dnes Parisot vyrába nábytok v súlade s Európskymi normami s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť. Detský nábytok tak spĺňa prísne európske bezpečnostné požiadavky a tiež ploché balenie pre ľahký transport, spolu s podrobnými pokynmi pre montáž.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte