Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Regál, knižnica Sherwood 407028

Kód: DME00105-2016
Kolekcia Sherwood od francúzskeho výrobcu ponúka nábytok do detskej izby, ale aj kancelárie. Jednoduchý dizajn za dostupnú cenu.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
125,67 €

Parametre produktu

Výška (cm): 181 cm
Šírka (cm): 40 cm
Hľbka: 30 cm
Hmotnosť: 23,5 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: dub brushed
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Návod na montáž

Praktický regál nielen do detskej izby

Nepotrebujete veľký regál, knižnicu a nemáte v miestnosti dostatok priestoru, môžete voliť vysoký, úzky tvar. Taký je aj regál z kolekcie Sherwood od francúzskeho výrobcu. Kolekcia ponúka nábytok pre vybavenie detskej izby, študentskej izby, alebo kancelárie. Ďalším dielom je totiž rozmerovo väčší variant regálu, alebo písací stôl. Moderný dizajn vo svetlom prevedení je vhodný do tmavých interiérov bez slniečka, ale v kolekcii nájdete aj identický dizajn nábytku aj v tmavšom prevedení.

 

Francúzsky výrobca predstavuje nábytok v jednoduchom, ale cenovo dostupnom dizajne. Materiálom je laminátová doska. Dodanie regálu v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zdarma.



Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte