Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Rozkladací jedálenský stôl Absoluto 22500100

Kód: IL09-2014
Originálne riešenie pre rozkladací jedálenský stôl ponúka v kolekcii Absoluto nemecký výrobca. Príjemná cena, kvalita, moderný dizajn.
nedostupné
342,87 €

Parametre produktu

Výška (cm): 77 cm
Šírka (cm): 90 cm
Dľžka (cm): 160-200 cm
Hmotnosť: 85 kg
Počet balíkov: 3 ks
Materiál: lamino
Farba: dub žíhaný
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Rozkladací jedálenský stôl v modernom dizajne

 

Nemecký výrobca vo svojej kolekcii Absoluto, ponúka široký výber samostatných dielov, ale jedálenský stôl s možnosťou rozloženia sa stal jeden z najobľúbenejších. Originálneho dizajnu docielil výrobca netradičným odtieňom žíhaného svetlého duba a bezpochyby aj veľmi moderným spracovaním.

 

Vďaka vysokej kvalite nemeckého výrobcu je spôsob rozloženia veľmi jednoduchý. Mechanické pojazdy z kovu pre ľahký posun dosiek zvládne naozaj každý a na detailných fotografiách môžete tiež spôsob rozloženia veľmi zreteľne vidieť. Materiál laminátovej dosky zase zaručuje dostupnú cenu a veľmi jednoduchú údržbu. V rovnakej miere ako mechanickú odolnosť. Ale aj napriek tomu a to platí pre všetky materiály všeobecne, neodporúčame pokladať na jedálenský plochu horúce predmety.

 

Zariaďujeme jedáleň, alebo jedálenský kút

 

Kolekcia Absolute ponúka diely pre zariadenie jedálne ako samostatné miestnosti so všetkým, alebo sa tiež ponúka riešenie miesta na stolovanie pomocou jedálenského kúta v obývacej izbe. A vďaka, širokému výberov z dielov, môže byť všetko v identickom dizajne. Zaobstarať môžete napr. Komodu, konferenčný stolík, bytové doplnky a ďalšie.

 

Základné parametre a dodanie jedálenského stola

 

Výška podľa odporúčania práve pre jedálenský stôl a to 77 cm s hĺbkou 90 cm a dĺžkou s možnosťou rozloženia na 200 cm (v zloženom stave 160 cm) ponúka miesta pri stole pre 4 až 6 osôb. Dodanie v dielach, doprava zdarma po celej republike.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnou precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte