Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Rozkladací jedálenský stôl Ottawa 20801182

Kód: IL058-2015
Rozkladací jedálenský stôl z ponuky nemeckého výrobcu. Jednoduchý spôsob rozloženia vďaka vysokej kvalite, obľúbený odtieň bieleho lesku.
nedostupné
563,48 €

Parametre produktu

Výška (cm): 75 cm
Šírka (cm): 160 cm, 220 cm
Hľbka: 90 cm
Hmotnosť: 49,5 kg
Počet balíkov: 2 ks
Materiál: mdf doska
Farba: biely lesk
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Moderný rozkladací jedálenský stôl v bielom lesku

Ak hľadáte riešenie pre menší interiér jedálne, tým najlepším je vždy voľba jedálenského stola s možnosťou rozloženia a naopak zase s možnosťou zloženia. V našej ponuke rozkladacích jedálenských stolov nájdete široký výber a môžeme povedať že zástupcom moderných designov je nemecký výrobca. Jedálenský stôl ponúka možnosť rozloženia z pôvodných 160 cm v zloženom stave na 200 cm po jeho rozloženiu. Vznikne už tak naozaj veľká jedálenská plocha. Vďaka kvalite nábytku nemeckého výrobcu je aj spôsob rozkladu veľmi jednoduchý a predovšetkým rýchly. V identickom odtieni bieleho lesku zaobstaráte tiež veľmi moderné komody, alebo vitríny. Môžete si tak v harmonickom dizajne zariadiť kompletne celú jedáleň.

 

Nemecký výrobca kladie dôraz na kvalitu, preto tiež pre výrobu jedálenského stola nepoužil laminát, ale mdf dosku. Tá je síce drahší, ale jej kvality sú neporovnateľné s laminátom. Stôl je dodávaný v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava a výnos zadarmo.

 

Moderný nábytok do jedálne v bielom lesku

Ako sme už spomenuli, nemecký výrobca predstavuje celý rad designov, dielov nábytku pre vybavenie jedálne v identickom dizajne a odtieni bieleho lesku. Pre tento jedálenský stôl potom najviac môžeme odporučiť kolekciu Deltino, ktorá ponúka veľmi originálny dizajn komôd. A najrôznejšie podoby komôd sú do interiéru jedálne veľmi praktické. Ak nemáte k dispozícii miestnosť pre vybavenie jedálne ako takej, možno treba zariadiť jedálenský kút v obývacej izbe. Aj tu vám môžeme ponúknuť nábytok do obývacej izby v bielom lesku, ktorý bude nadväzovať na jedálenský stôl. Všetko opäť môže byť veľmi zladené.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnou precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte