Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Rustikálna stolička Aix

Kód: IL-U-0018
Netypický dizajn zvaný industriálny, netypická farba a netypický materiál. To všetko vám ponúkne rustikálna stolička z kovu.
nedostupné
137,36 €
54,94 €
-60%
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 137,36 €

Parametre produktu

Výška (cm): 93,5 cm
Šírka (cm): 44 cm
Hľbka: 50 cm
Nosnosť: 110 kg
Hmotnosť: 30,05 kg
Farba: žltá
Materiál: kov
Povrchová úprava: antikorózny náter
Výrobca: nemecký
Záruka: 36 mesiacov
Dopravné: zadarmo
Cena: min. odber 2 kusy

Kovová jedálenská stolička prekvapí nielen odtieňom

 

Kov ako materiál je takmer nezničiteľný a preto jedálenskú stoličku Aix tiež len tak nezničíte. Ona už "zničená" je. Nie teraz si robíme srandu, pretože práve nový trend vo svete bývania zvaný, či dizajnérmi pomenovaný ako industriálny dizajn je charakteristický tým, že nábytok vyzerá zničene, otlčene, jednoducho použite. Ale naozaj je to zámer a o jedálenské stoličke z kolekcie Unique nemeckého výrobcu naozaj môžeme povedať, že je nezničiteľná. Navyše, aj keď to tak vďaka dizajnu nevyzerá (ale to je zámer), je tiež veľmi kvalitná.

 

Nábytok nemeckého výrobcu je povestný svojou kvalitou a neplatí to len pre jedálenskú stoličku. Aj keď u stoličky Aix bezpochyby vysokou mierou prispieva ku kvalite práve materiál kovu, ktorý ako sme už uviedli sa zničiť nedá. Dodanie stoličky v diele, samozrejme bez nutnosti montáže. A ak neviete, čo je industriálny dizajn kde patrí aj jedálenské stoličky Aix, viac sa dozviete v našom článku.

 

 

Buďte originálny, s nábytkom Aldo

 

Vďaka našej ponuke vždy najnovších designov môže byť váš interiér naozaj originálny. Navyše s naším nábytkom môžete vyhrať aj veľkú súťaž o nemalú cenu, ktorú sme pomenovali "nábytok Aldo u vás doma". Ale to len tak na okraj, mimo našej jedálenské stoličky, ku ktorej sa teraz ešte na chvíľu vrátime.

Portál nábytok Aldo je už známy ponukou nábytku v tých najrozmanitejších odtieňoch a neplatí to len pri nábytku pre deti, kde sa rozmanitosť odtieňov akosi očakáva. Tie najpestrejšie farby ponúkame pre všetky interiéry, vrátane rustikálneho nábytku. Len samotný dizajn stoličky Aix si môžete vybrať hneď v niekoľkých odtieňoch a verte nám, že vôbec nie sú nudné.

 

- Modrá stolička
- Červená stolička
- Krémová stolička
- Hnedá stolička (pre tie menej odvážne)



K stoličke Aix podľa farby ktorú si zvolíte, môžete zaobstarať celú radu ďalších dielov v žltom odtieni. Výrobným materiálom je samozrejme tiež kov. Uveďme aspoň rustikálny kovový písací stôl, alebo kovový taburet Melange.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnou precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte