Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Šatníková skriňa Georgia 5-dverová so zrkadlom

Kód: DME0049-2015
Priestranná šatníková skriňa s piatimi krídlami pre väčšie interiéry spální. Ponuka nábytku do spálne francúzskeho výrobcu.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
612,64 €

Parametre produktu

Výška (cm): 208,7 cm
Šírka (cm): 211,7 cm
Hľbka: 56,5 cm
Hmotnosť: 135 kg
Počet balíkov: 4 ks
Farba: dub volcano-béžová
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Návod na montáž

Naozaj veľká šatníková skriňa pre dvoch

Ak disponujete veľkou miestnosťou pre vybavenie interiéru spálne, potom v ponuke kolekcie Georgia si máte možnosť vybrať rad dielov. Nielen veľkú, priestrannú šatníkovú skriňu s piatimi krídlami, ale napríklad aj manželskú posteľ s rozmerom miesta na spanie 180x200 cm. Ale ani majitelia menších interiéru spální neprídu skrátka, ak vás dizajn a odtieň skrine oslovil, pretože v tejto kolekcii nájdete hneď niekoľko typov skríň v identickom dizajne. A samozrejme pre kompletné vybavenie spálne nechýba ani ponuka komôd tiež v rôznych rozmeroch, alebo nočné stolíky. Páči sa nám aj kontrastné spojenie tmavého dreva so svetlo béžovú, ktoré len viac dodáva modernému dizajnu.

 

Vnútorné usporiadanie skrine: je rozdelené piatimi krídlami na tri samostatné priestory. Prostredná jednodielna časť za zrkadlom ponúka tri zásuvky a dve police. Po stranách v priestore za dvoma krídlami potom police a pod ňou šatníkovú tyč. Vnútorný úložný priestor patrí naozaj k tým väčším.



Dodanie šatníkovej skrine v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Materiálom je laminátová doska s hrúbkou 15 a 22 mm. Doprava zadarmo.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte