Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Šatníková skriňa Jaipur 347375

Kód: DME0070-2015
Medzi veľmi obľúbené skrine patria tie, ktoré majú posuvné krídla. A taká je aj skriňa určená do spálne od francúzskeho výrobcu.
nedostupné
672,59 €

Parametre produktu

Výška (cm): 203 cm
Šírka (cm): 170 cm
Hľbka: 62,5 cm
Farba: biela mat a lesk
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Šatníková skriňa s posuvnými krídlami, riešenie priestorových problémov

Ak máte miesto v interiéri spálne na umiestnenie šatníkovej skrine len niekde vedľa dverí, ktoré musíte otvárať, potom je rozhodne lepšie zaobstarať skriňu s posuvnými krídlami ako klasickým, otváraním. Francúzsky výrobca v kolekcii Jaipur ponúka obe varianty a my vám predstavujeme jednu z nich, skriňu s posuvom. Moderný design je podčiarknutý ešte kombináciou odtieňov bielej, mat a vysoký lesk. V kolekcii nábytku do spálne môžete v rovnakom prevedení ďalej vyberať z dvoch rozmerov postele, nechýba nočný stolík ani komoda. Skriňa je rozdelená na dva samostatné priestory a v každom z nich je jedna polica a pod ňou šatníková tyč. Rozmerovo je dostačujúca pre dve osoby. Dizajn, ktorý sa do spálne používa snáď najčastejšie.

 

Francúzsky výrobca kladie dôraz na kvalitu, ale aj praktický dizajn. Materiálom pre výrobu skrine sa stala laminátová doska s hrúbkou 15 a 22 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zdarma až k vám domov.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte