Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Šatníková skriňa so zrkadlom Diva

Kód: DME0038-2015
Šatníková skriňa Diva z kolekcie francúzskeho výrobcu ponúka tradičný dizajn do spálne. Trojdverové usporiadanie so zrkadlom.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
405,43 €

Parametre produktu

Výška (cm): 187 cm
Šírka (cm): 146 cm
Hľbka: 55 cm
Hmotnosť: 99 kg
Počet balíkov: 3 ks
Farba: dub prata
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Návod na montáž

Šatníková skriňa do spálne patrí

Najčastejšie je šatníková skriňa súčasťou interiéru spálne. Každá kolekcia má preto v ponuke samostatných dielov určených pre vybavenie spálne i šatníkovú skriňu. Francúzsky výrobca zvolil pre šatníkovú skriňu jednoduchý, ale príjemný dizajn tiež vďaka odtieni imitácie dreva dub. Skriňa je rozdelená na dve časti s troma krídlami, prostredné krídlo tvorí veľké zrkadlo. Úchytky moderné, rozmer môžeme povedať pre skriňu do spálne tradičný. Trojdverové skrine sú najčastejším riešením pre vybavenie spálne a sú dostatočne veľké pre dvoch partnerov. Ku skrini môžete v identickom dizajne zaobstarať samozrejme posteľ a to dokonca s možnosťou výberu z dvoch rozmerov miesta na spanie, nočný stolík a komodu. Všetko úplné vybavenie vašej spálne.

 

Usporiadanie: ľavá 2 dielna časť šatníková tyč, pravá 1 dielna časť 4 police



Francúzsky výrobca kladie dôraz na kvalitu, ale aj praktický dizajn. Materiálom pre výrobu skrine sa stala laminátová doska s hrúbkou 15 a 22 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zdarma až k vám domov.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte