Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Televízny stolík Namur 416754

Kód: DME00106-2015
Laminátový televízny stolík v nadčasovom dizajne z kolekcie nábytku do obývacej izby Namur. Francúzsky výrobca.
nedostupné
191,16 €

Parametre produktu

Výška (cm): 43 cm
Šírka (cm): 218 cm
Hľbka: 42 cm
Farba: dub sivý
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Moderný televízny stolík Namur

Jednoduchý dizajn rozhodne s modernými prvkami zvolil pre televízny stolík francúzsky výrobca. Celková šírka televízneho stolíku činí až 218 cm, je tak vhodná pre moderné, rozmerovo väčšie lcd obrazovky. Nechýba ani otvor pre káble, nie je potrebné nič vŕtať do zadnej steny stolíka. Po stranách praktické skrinky, v otvorenom priestore sklenená police. Môžeme povedať, že s ohľadom na veľkosť stolíku a moderný dizajn je cena viac než priaznivá. Ostatne ako aj ďalších dielov nábytku kolekcie Namur určené pre vybavenie jedálne a obývacej izby.

 

Jednoduché, kvalitné a veľmi lacné riešenie vášho interiéru. Materiálom pre výrobu televízneho stolíku sa stala laminátová doska s hrúbkou 15 a 22 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo.



Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte