Doručení do 5 dnů
90 % skladem
93 % doručeno do 6 dnů
Exkluzivita
Zákaznícka podpora: +420 724 777 014 (Po-Pia 8:00 - 17:00)
Košík
0
0,00 €
Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Buďme v kontakte

Facebook Twitter Youtube Pinterest


Ako si navrhnúť vlastnú kuchynskú linku?

Na Aldo máte možnosť zaobstarať kuchynskú linkuako hotovú, nami navrhnutú zostavu, alebo si môžete kuchynskú linku navrhnúť sami. Ponuka samostatných kuchynských skriniek túto možnosť samozrejme ponúka a zostavovanie je veľmi jednoduché. Je možné tiež vybrať z niekoľkých dostupných odtieňov. Ako taký spôsob nakupovania nábytku vyzerá, čomu by ste mali venovať pozornosť, aby ste s vašim návrhom boli spokojní? Ukážeme si dnes celý postup na kuchynskej linke Cerise od francúzskeho výrobcu. Od začiatku až do konca.

 

Kuchynská linka Industry s rôznorodých dielov

Kolekciu nábytku do kuchyne Cerise ponúkame v podobe už hotovej zostavy kuchynskej linky, ktorú je možné kúpiť v prípade, že vám jej dané rozmery vyhovujú. Ak by sa vám však náš návrh do tej vašej kuchyne rozmerovo nezmestil, je tu ponuka samostatných kuchynských skriniek.

 

 

Kolekcia Cerise je veľmi moderná a prevedenie praktické. Výrobca pamätal ako na malé, tak aj veľké interiéry, kedy pre vás stačí kuchynskú linku interiéru prispôsobiť menším, či väčším počet daných skriniek, ktoré nakúpite. Tým je tento návrh tak variabilný. Veľmi pri znázorňovaniu pomáha tiež video, kde môžete posúdiť, ktorá z dostupných farieb bude pre vás lepšia, viac vhodná. Vyberať môžete červenú, bielu alebo čiernu kuchynskú linku.

 

 

Na fotografii, pri našom návrhu, sme kuchynskú linku rozdelili na dve časti. Prvá časť väčšia, tu môžete umiestniť spotrebiče, druhá časť v podobe akejsi pomyselnej komody, môže byť pracovná a ponúka tiež veľké úložné priestory. Rozdelenie kuchynskej linky na tieto dve samostatné časti viac oživí daný interiér. Taktiež sme brali do úvahy skutočnosť, že málokto má k dispozícii tak veľký priestor, aby do jednej priamky umiestnil linku v jedne dieli. Po pracovnej stránke je to tiež nevhodné. Pracovne by kuchyňa mala byť tvorená akýmsi pomyselným kruhom, kde v každej časti kruhu by malo byť niečo umiestnené. Kuhyňskú linku je preto dobré rozdeliť na dve, či ak máte tú možnosť, viac častí. Každá by potom mala k niečomu slúžiť. Priestor na varenie, priestor na umývanie riadu, jedálenský priestor a v neposlednom rade priestor, v ktorom potraviny budeme uschovávať.