Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská stolička Pezzi 99803130

Kód: IL00112
Ponuka detských stoličiek v dizajne ako kancelárske stoličky pre dospelých sú veľmi obľúbené. Sme radi, že môžeme ďalší s stoličiek zaradiť do ponuky.
nedostupné
107,28 €

Parametre produktu

Farba: ružová
Výška (cm): 85-97 cm
Šírka (cm): 41 cm
Hľbka: 53,5 cm
Nosnosť: 80 kg
Materiál: kov-polyester
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo
Povrchová úprava: chrómovanie
Výška sedadla: 44-56 cm

Detská stolička Pezzi 99803130 pre slečny

 

Nemecký výrobca kladie dôraz na kvalitu, originálny dizajn a maximálne praktické využitie nábytku.



Rozdiel medzi kancelárskymi stoličkami pre dospelých a kancelárskymi stoličkami pre deti je predovšetkým v nosnosti a odtieňoch. Kancelárska stolička do detskej izby Pezzi nemeckého výrobcu ponúka ružové prevedenie látky, teda vhodné pre interiér malých, či väčších slečien. Na druhej strane stolička nemá tak "monštruózne" rozmery, ako typické stoličky pre dospelých a to je dobre. V detskej izbe nie je príliš miesta vo väčšine prípadov.

 

Detská stolička ponúka jednoduchosť

 

Jednoduchý dizajn, ale na druhej strane za viac než príjemnú cenu, možnosť zmeny výšky pomocou vzduchového piestu a možný pohyb stoličky pomocou pojazdov, koliesok.
To všetko je praktická stránka veci. Opierky lakťov nie sú u stoličky zámerne a to s ohľadom na rozmery písacích stolov väčšine zostáv detských izieb. Pohyb by bol s opierkami značne komplikovaný.

 

Detská stolička v detskej izbe

 

V našej ponuke nájdete túto krásnu stoličku v spojení s mnohými dielmi detského nábytku v ružovej farbe. Keďže ponuka detských izieb pre malé i veľké slečny je naozaj široká a naši zákazníci často hľadali práve ružovú stoličku k danej zostave, neostávalo nám nič iné, než prianie splniť. Kde všade sa dá ružové "posedenie" uplatniť?



- Detská izba Leo-infinity
- Detská izba Biotiful
- Zostava s písacím stolom Cecilie


Uviedli sme len zopár príkladov rôznych produktov pre názornú ukážku, čo máme na mysli, a hlavne ako príjemne sa dá na našich stránkach spájať návrhy designov do harmonických celkov. V neposlednom rade, ako predajcovia už niekoľko rokov ponúkame dopravu zadarmo po celej republike.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnú precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte