Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Detská stolička Pezzi 99803140

Kód: IL00115
Modrý odtieň ponúka kancelárska stolička pre vybavenie interiéru detskej izby. Detská stolička vhodná pre školákov a študentov.
nedostupné
107,28 €

Parametre produktu

Farba: modrá
Výška (cm): 85-97 cm
Šírka (cm): 41 cm
Hľbka: 53,5 cm
Nosnosť: 80 kg
Materiál: kov-polyester
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo
Výška sedadla: 44-56 cm

Detská stolička Pezzi 99803140 pre školákov

 

Nielen na našom portáli, ale ponuka detských kresiel a kancelárskych stoličiek určených do detských izieb celkovo, nie je bohužiaľ príliš veľká. Predovšetkým na želanie vás, zákazníkov, sme sa snažili nájsť a do našej ponuky zaradiť tento druh nedostatkového tovaru. A podarilo sa. Nemecký výrobca ponúka pre kancelársku stoličku určenú deťom vysokú kvalitu, príjemný dizajn, viac než dostupnú cenu.



Kancelárska stolička samozrejme ponúka reguláciu, nastaviteľnú výšku pomocou vzduchového piestu. Stolička umiestnená na pojazdoch a jej rozmery sú také, aby vyhovovali školákom a študentom. S tým súvisí aj skutočnosť, že stolička nemá opierky lakťov zámerne. Väčšina detských písacích stolov má v zostavách limitovane, typizované rozmery a pohyb stoličky u takého detského stola ešte navyše s opierkami by nebol jednoduchý.

 

Detská stolička v interiéri nielen pre chlapcov

 

Na fotografii uvádzame v modrom odtieni, ale výrobca ponúka tiež ružovú a zelenkavú farbu stoličky. Veľmi príjemne stoličky pôsobí v spojení s ďalšími dielmi nábytku v modernom prevedení, ako uvádzame na našich návrhoch. Všetky diely nábytku pre deti sú na našich stránkach dostupné. A pre vašu predstavu, ako názornú ukážku, prikladáme niekoľko návrhov možného spojenia detskej izby s kancelárskou, detskou stoličkou Pezzi.



- Detská izba Leo-Infinity
- Detská izba Smoozy 
- Detský písací stôl Paco



Uviedli sme len zopár príkladov rôznych produktov pre názornú ukážku, čo máme na mysli, a hlavne ako príjemne sa dá na našich stránkach spájať návrhy designov do harmonických celkov. V neposlednom rade, ako predajcovia už niekoľko rokov ponúkame dopravu zadarmo po celej republike.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnú precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte