Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Nočný stolík Diva

Kód: DME0036-2015
Nočný stolík z kolekcie nábytku do spálne Diva od francúzskeho výrobcu. Jednoduchý, praktický dizajn za dostupnú cenu.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
46,57 €

Parametre produktu

Výška (cm): 38,5 cm
Šírka (cm): 40 cm
Hľbka: 35,3 cm
Hmotnosť: 8,1 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: dub prata
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov

Návod na montáž

Nočný stolík do spálne skrátka patrí

Len málokto si vie predstaviť manželskú posteľ či len posteľ pre jednu osobu bez nočného stolíka. Ten často využívame na odkladanie kníh či iných predmetov a ešte častejšie na ňom stojí nočná lampička. Skrátka a dobre, bez nočného stolíka je spálňa tak nejako neúplná. V ponuke nábytku do spálne ich nájdete široký výber a nočný stolík, ktorý ponúkame teraz patrí do kolekcie Diva od francúzskeho výrobcu. V kolekcii nájdete v identickom dizajne a odtieni samozrejme ďalšie diely nábytku pre možné zostavenie celej spálne.

 

Francúzsky výrobca kladie dôraz na kvalitu, ale aj praktický dizajn. Materiálom pre výrobu stolíku sa stala laminátová doska s hrúbkou 15 a 22 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. 

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte