Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Posteľ Maya 140 - 482875

Kód: DME0147-2014
Stále viac sa objavujú v ponuke spální postele pre jednotlivca s rozmerom miesta na spanie 140x190 cm. Ponuka francúzskeho výrobcu.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
280,70 €

Parametre produktu

Výška (cm): 99 cm
Šírka (cm): 148 cm
Dľžka (cm): 206,6 cm
Priestor na spanie: 140x190 cm
Nosnosť: 130 kg
Hmotnosť: 40 kg
Počet balíkov: 2 ks
Farba: dub-hnedá
Cena postele: s roštom, bez matraca
Materiál: lamino
Povrchová úprava: 3D dekor
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo
Štýl: moderné

Návod na montáž

Posteľ pre jednotlivca z ponuky nábytku do spálne

V posledných niekoľkých rokoch začali byť menšie rozmery postelí populárne a ich obľuba stále stúpa. Dôvod je jednoduchý, mladí ľudia dnes vstupujú do manželstva oveľa neskôr, než tomu bolo v minulosti. Dlho sa každý venuje kariére a tak ľudí, ktorí žijú v domácnosti sami je naozaj veľa. Z tohto dôvodu a je to veľmi dobre, prichádza rad výrobcov práve s menšími rozmermi postelí určených pre jednu osobu. Často je rozmer postele 140x190 cm využívaný tiež v študentskej izbe. Čo ale nájdete v kolekcii nábytku do spálne Maya a čo môžete čakať od samotnej postele?

 

Francúzsky výrobca okrem moderného dizajnu kladie dôraz aj na kvalitu a dostupnú cenu. Materiálom je laminát s hrúbkou dosiek 18 až 22 mm. Povrchová úprava v 3D dekore, imitácia dreva dub je tak veľmi vierohodná. Dodanie nábytku v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo po celej republike aj pri nadobudnutí len jedného z dielov, či celej zostavy.

 

Čo môžete k posteli ďalšieho zaobstarať?

Môžeme povedať už tradičné diely pre zostavenie kompletného interiéru spálne. V kolekcii Maya to je však tiež manželská posteľ v klasickom rozmere 160x200 cm, samozrejmosťou sú nočné stolíky, na výber máte aj z dvoch rozmerov komôd a veľmi sa nám páči dominantná v interiéri priestranná šatníková skriňa s posuvnými krídlami. Pre docielenie moderného dizajnu použil tiež výrobca k prírodnému odtieni dub svetlo hnedú. Nábytok je kvalitný a lacný a určite patrí k tým, ktoré vám radi odporučíme.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte