Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Posteľ Maya 160 - 482879

Kód: DME0148-2014
Moderný dizajn, dostupná cena a rozmer 160x200 cm, to je ponuka francúzskeho výrobcu pre manželskú posteľ. Dostupné ďalšie diely.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
362,68 €

Parametre produktu

Výška (cm): 99 cm
Šírka (cm): 167,8 cm
Dľžka (cm): 216,6 cm
Priestor na spanie: 160 x 200 cm
Nosnosť: 120 kg/ 1 osoba
Hmotnosť: 46 kg
Počet balíkov: 2 ks
Farba: dub-hnedá
Cena postele: s roštom, bez matraca
Materiál: lamino
Povrchová úprava: 3D dekor
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo
Štýl: moderné

Návod na montáž

Manželská posteľ v modernom dizajne za dostupnú cenu

Môžeme povedať, že rozmer miesta na spanie 160x200 cm u manželských postelí je klasickým. Najväčšia ponuka manželských postelí je práve v tomto rozmere. S ponukou postele do spálne prichádza francúzsky výrobca aj v kolekcii Maya, ktorú môžeme označiť za modernú a cenovo dostupnú. Ak však máte spálňu sami pre seba, možno v tejto kolekcii zaobstarať tiežposteľ 140x190 cm. Výber z ponuky dielov je veľmi flexibilný.

 

Francúzsky výrobca okrem moderného dizajnu kladie dôraz aj na kvalitu a dostupnú cenu. Materiálom je laminát s hrúbkou dosiek 18 až 22 mm. Povrchová úprava v 3D dekore, imitácia dreva dub je tak veľmi vierohodná. Dodanie nábytku v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo po celej republike aj pri nadobudnutí len jedného z dielov, či celej zostavy.

 

Ponuka nábytku do spálne z kolekcie Maya

Môžeme povedať už tradičné diely pre zostavenie kompletného interiéru spálne. V kolekcii Maya to je však tiež manželská posteľ v rozmere 140x190 cm, samozrejmosťou sú nočné stolíky, na výber máte aj z dvoch rozmerov komôd a veľmi sa nám páči dominantná v interiéri priestranná šatníková skriňa s posuvnými krídlami. Pre docielenie moderného dizajnu použil tiež výrobca k prírodnému odtieni dub svetlo hnedú. Nábytok je kvalitný a lacný a určite patrí k tým, ktoré vám radi odporučíme.



Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska. 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte