Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Sada jedálnych stolov Phil 20901720

Kód: IL-N-001
S ohľadom na materiál ponúka nemecký výrobca veľmi výhodnú cenu dvoch stolov v zostave. Materiál mdf doska a bambus, navyše v bielom lesku.
nedostupné
183,94 €

Parametre produktu

Výška (cm): 72,5-80 cm
Šírka (cm): 40-58 cm
Hľbka: 33 cm
Cena: za sadu
Farba: biely lesk
Materiál: mdf doska-bambus
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Stoly ako bytové doplnky vysokej kvality

 

Širokú ponuku netypických designov prináša na naše stránky nemecký výrobca. Medzi ne patrí aj sada dvoch stolíkov, ktoré využijete ako v kuchyni, tak napríklad v obývacej izbe. Alebo úplne v inom interiéri, pretože dizajn naozaj nie je určujúci. Cena je uvedená za oba stolíky. Zámer výrobcu bol skôr navrhnúť stolíky, ktoré budú mať v interiéri dekoratívny charakter, alebo môžu tiež slúžiť ako pomocná odkladacia plocha pri klasickom jedálenskom stole. Ale možno niektorí z vás jednoducho využijú ako podstavce pre kvetináč, či iný dekoratívny predmet.



S ohľadom na vysokú kvalitu setu, je cena viac než priaznivá. Nohy stolíkov sú vyrobené z bambusu, bielej plochy z mdf dosky a navyše bolo použité na povrchovú úpravu veľmi módneho bieleho lesku. K tomu ešte musíme pridať povestnou, precíznu prácu nemeckého výrobcu. Stolíky môžete kúpiť len ako zostavu, nemožno zaobstarať jeden stolík. Produkt, ktorý môžeme len a len odporučiť.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte