Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Šatníková skriňa Maya 485874

Kód: DME0150-2014
Veľmi priestrannú šatníkovú skriňu, navyše s obľúbenými posuvnými krídlami, ponúka v kolekcii nábytku do spálne francúzsky výrobca.
nedostupné
545,63 €

Parametre produktu

Výška (cm): 203 cm
Šírka (cm): 154 cm
Hľbka: 60,1 cm
Hmotnosť: 126 kg
Počet balíkov: 4 ks
Farba: dub-hnedá
Materiál: laminát 18 - 22 mm
Povrchová úprava: 3D dekor
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Moderná šatníková skriňa do spálne Maya

Ak potrebujete ako pár v spálni veľkú šatníkovú skriňu, môžeme vám odporučiť skriňu z kolekcie Maya. Nábytok do spálne od francúzskeho výrobcu s možnosťou výberu z ponuky samostatných dielov. Šatníková skriňa okrem moderného designu ponúka aj trendy odtiene v 3D dekore a obľúbené otváranie krídiel pomocou ich posunu. Skriňa je rozdelená na dve časti, pravá polka 4 police, ľavá police a šatníková tyč. Aj toto rozdelenie úložného priestoru patrí k vyhľadávaným.

 

Šatníková skriňa je veľmi kvalitná, inak by ani nebol možný ľahký posun inak ťažkých krídiel. Tie sú umiestnené na pojazdoch. Materiálom pre výrobu sa stala laminátová doska s hrúbkou od 18 do 22 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo po celej republike.

 

Spálňa Maya ponúka rad dielov

Môžeme povedať, že kolekcia Maya ponúka už tradičné diely pre zostavenie kompletného interiéru spálne. V kolekcii Maya to je však tiež posteľ v rozmere 140x190 cm a 160x200 cm. Samozrejmosťou sú nočné stolíky, na výber máte aj z dvoch rozmerov komôd. Pre docielenie moderného dizajnu použil tiež výrobca k prírodnému odtieni dub svetlo hnedú. Nábytok je kvalitný a lacný a určite patrí k tým, ktoré vám radi odporučíme.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.


Aldo býva s vami, buďme v kontakte