Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Šatníková skriňa Slidy 237330

Kód: DME013-087
Francúzsky výrobca ako jeden z mála ponúka šatníkové skrine veľkých rozmerov s policami. Skrine s posuvnými krídlami. Lamino.
nedostupné
620,06 €

Parametre produktu

Výška (cm): 203 cm
Šírka (cm): 169,7 cm
Hľbka: 60,1 cm
Farba: ebony
Materiál: lamino
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Laminátová šatníková skriňa Slidy 237330

 

Je veľmi ťažké nájsť šatníkovú skriňu veľkých rozmerov s policami a nie len s šatníkovou tyčou ako sme tomu zvyknutí. Preto sme radi, že vám môžeme ponúknuť šatníkové skrine z kolekcie Slidy, ktoré práve len police majú. Navyše skriňa ponúka dostatočne a tiež netypicky veľké zrkadlo. Posuvné krídla sú vďaka kvalitným koľajničkám ľahké k manipulácii.


Francúzsky výrobca kladie dôraz na kvalitu. Klasická laminátová doska, ktorú použil pri výrobe skrine je jednoduchá na manipuláciu.

 

Vyberte si svoj obľúbený odtieň

 

Odtieň výrobca zvolil veľmi trendy a žiadaný, ebony. Výhodou je, že v tomto odtieni nájdete hŕbu ďalších dielov pre vybavenie interiéru spálne. Ale pozor, tiež ponuka šatníkových skríň je veľmi široká na samotný výber odtieňov. Malá ukážka ako zlomok toho, čo v našej ponuke môžete nájsť.



- Šatníková skriňa Slidy
- Šatníková skriňa Sensas 190568
- Šatníková skriňa Sensas 190574
- Šatníková skriňa Sensas 190579
- Šatníková skriňa Sensas 190572

 

Pre našich zákazníkov doprava zadarmo po celej republike.



Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte