Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Skriňa Arconati 13500100

Kód: IL029-2014
  • maximálne využitie priestoru
  • kvalitný materiál
nedostupné
162,52 €

Parametre produktu

Výška (cm): 189 cm
Šírka (cm): 70 cm
Hľbka: 34 cm
Hmotnosť: 46 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: biela
Materiál: lamino
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Laminátová skriňa je praktický regál do kancelárie

Skriňa určená do kancelárie, ale samozrejme aj do interiéru, ktorý vy sami uznáte za vhodné. Jednoduché a maximálne efektívne využitie odkladacích priestorov, ktoré ponúka niekoľko políc.



Nemecký výrobca kladie dôraz na kvalitu a prináša rad nábytku v bielom prevedení, z ktorých môžete zostaviť kompletný interiér pracovne.

 

- Písacie stoly 
- Komody 
Kancelárske stoličky


V našej ponuke nájdete v rovnakom dizajne aj nábytok do kancelárie od francúzskeho výrobcu, možnosti spojenia jednotlivých dielov do jedného interiéru sú aj tak naozaj veľmi veľké. S nábytkom Aldo, si môžete vybaviť kanceláriu za veľmi príjemnú cenu, vzhľadom aj na našu dopravu zadarmo po celej republike.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnou precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte