Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Taburet Rasta 85300100

Kód: IL-U-0013
V štýle Jamajky prináša nemecký výrobca dizajnový taburet Rasta. Sedák potiahnutý jutou. Celý taburet potom vyrobený z plechu. Rôzne varianty.
nedostupné
56,63 €

Parametre produktu

Výška (cm): 42 cm
Šírka (cm): 28 cm
Hľbka: 28 cm
Farba: hnedá
Materiál: plech z ocele-juta
Spôsob dodania: v jednom diele
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Taburet pre malých aj veľkých milovníkov originálov

 

Tento originálny taburet, patrí do kolekcie Unique nemeckého výrobcu, ktorý prináša do našej ponuky úplne nový štýl bývania a zariaďovania interiérov, industrial design. Že neviete čo je to industrial design? Radi vám ho predstavíme. Veríme, že rovnako ako nás, aj mnoho z vás tento dizajnový taburet nadchne.



Industrial design - prečítajte si základnú charakteristiku nového štýlu bývania

 

Rustikálny, štýlový taburet

 

Vybrať si môžete v niekoľkých vyhotoveniach, nielen v hnedom, ako na fotografii, ale aj v červenom odtieni. Taburet, ktorý je na fotografii v pozadí. To čo vám ponúkame, však nie je len originálny design, ale aj vysoká kvalita. Sedák, ktorý je mäkký, potiahnutý látkou juta, je potom ďalej doplnený nerezovou oceľou v podobe tenkého plechu. Trendy nápisy, nosnosť 90 kg a myslíme si, že aj dostupná cena.



Ponuka samostatných dielov originálneho, industrial dizajnu stojí za vzhliadnutí. Mnohí z vás možno budete prekvapení, čo všetko dokážu dnešný dizajnéri vymyslieť. Doprava zadarmo po celej republike.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnú precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte