Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Poschodová posteľ so skriňou a stolom Play 201742

Kód: DME0016-2015
Poschodová posteľ ušetrí v malej detskej izbe značnú časť priestoru. Okrem miesta na spanie ponúka skriňu, písací stôl a regál.
nedostupné
683,53 €

Parametre produktu

Výška (cm): 181 cm
Hľbka: 106 cm
Dľžka (cm): 204 cm
Nosnosť: 100 kg
Hmotnosť: 145 kg
Počet balíkov: 5 ks
Priestor na spanie: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštom, bez matraca
Farba: biela
Materiál: laminátová doska 15-22 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Nedostatok miesta v detskej izbe? Riešením je poschodová posteľ Play

A to veľmi úsporným riešením, pretože poschodová posteľ ponúka okrem tradičného miesta na spanie tiež šatníkovú skriňu, regál a písací stôl. A to všetko je súčasťou postele, pod ktorej vyvýšeným lôžkom potom možno všetky tieto ďalšie diely nábytku umiestniť. Predstavte si úsporu miesta v detskej izbe za jeden písací stôl, skriňu a regál. Naviac francúzsky výrobca ako autor dizajnu zvolil veľmi nadčasový dizajn v obľúbenom bielom prevedení, ktoré je vhodné pre dievča aj chlapca. Okolo lôžka, ktoré mimochodom ponúka klasický rozmer miesta na spanie o veľkosti 90x200 cm, nechýba ani bezpečnostná zábrana. Vnútorným usporiadaním skrine je šatníková tyč, skriňa nemá žiadne police. Tie nájdete v ďalšom diele nábytku a to regálu, ktorý je umiestnený za skriňou. Písací stôl nie je nijako veľký, ale pre napísanie úloh dostačujúci. Ponuka najrôznejších dizajnov poschodových postelí pre jedno, dve aj tri deti je na našom e-shope naozaj široká. Na riešenie malého interiéru nielen detskej izby je nábytok Aldo zameraný.

 

Francúzsky výrobca kladie veľký dôraz na kvalitu a dômyselný dizajn, ktorý je u poschodové postele naozaj poznať. Poschodová posteľ dokáže ušetriť neuveriteľne veľa miesta vo vašej detskej izbe. Cena postele uvedená za všetko čo je na fotografii, vrátane roštu. Materiálom je laminát s hrúbkou 15 a 22 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo.

 

Demeyer
Spoločnosť založená vo Francúzsku v roku 1909 pánom Lucienom Demeyére sa od začiatku snaží plne adaptovať potrebám trhu. Preto po celú dobu mení metódy výroby, používa nové materiály a snaží sa vždy prinášať moderný dizajn.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladateľa spoločnosti, sa ujíma vedenia a pokračuje vo filozofii výroby svojho otca. Prvýkrát začali byť používané materiály ako laminátová doska.

Alternatívny tovar

Skladom Skladom
15%
Detská poschodová posteľ Smoozy

Detská poschodová posteľ Smoozy

Skladom - dodání 2 - 7 dnů našou dopravou
743,38 €
631,88 €
Detská poschodová posteľ z masívu rozkladacia PIOLZB14

Detská poschodová posteľ z masívu rozkladacia...

Predpokladané doručenie k vám do 4 týždňov
1 874,19 €
Aldo býva s vami, buďme v kontakte