Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Komoda z masívu New York 20901800

Kód: IL063-2014
Predstavujeme veľmi elegantne riešenú komodu z masívu. Nemecký výrobca zvolil pre drevo borovice snehovo biely odtieň.
nedostupné
158,06 €

Parametre produktu

Výška (cm): 71 cm
Šírka (cm): 70 cm
Hľbka: 35 cm
Hmotnosť: 18,5 kg
Počet balíkov: 1 ks
Farba: transparent biela
Materiál: borovica
Povrchová úprava: vodouriediteľný lak
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: nemecký
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Komoda z masívu New York v elegantnom, bielom odtieni

 


To, že biely odtieň dodáva akémukoľvek nábytku pomyselnú "eleganciu", je už dávno všeobecne známe. Môžeme povedať, že aj jednoduché designy, ktorým je bezpochyby aj návrh komody z masívu, sa mení na úplne iné, viac luxusné. Výhodou použitia bieleho odtieňa je, že jednoduchý dizajn ponúka nízku cenu. A tak môžete veľmi lacno vybaviť akýkoľvek interiér, ktorému biely odtieň dodá "na cene".

 

Nemecký výrobca kladie veľký dôraz na kvalitu (preto sme jeho produkty zaradili na náš portál) a pre výrobu nábytku z masívu používa kvalitné drevo borovice, riadne vysušené a bez kazov. Suché, "odpočinuté" drevo potom zamedzuje neskoršie deformácii nábytku vplyvom zmeny teplôt v miestnosti, či pôsobením relatívnej vlhkosti. Nábytok sa nekrúti a nepraská. Zásuvky možno ľahko dovierať bez problémov aj po niekoľkých rokoch.

 

- Výška komoda 71 cm so šírkou 70 cm a hĺbkou 35 cm
- Materiál drevo borovice s povrchovou úpravou ekologickým lakom
- Vodou riediteľný lak ako ochranná vrstva proti poškodeniu materiálu a odtieňa
- Biely transparentný odtieň zachováva viditeľnú štruktúru dreva
- Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu
- Doprava na nábytku Aldo zadarmo po celej republike

 

Zariaďujeme interiér nábytkom z masívu v bielom prevedení

 

Pre vašu lepšiu predstavu, ako príjemne interiér v bielom odtieni a pri zachovaní vlastností, ktoré nám práve nábytok z dreva ponúka vyzerá, uvádzame na príkladoch niekoľkých produktov.



- Jedálenská lavica Donau
- Jedálenská zostava Paloma
- Detská posteľ Leonie
- Detská posteľ Martin
- Sada regálov Lena

 

Značka Aldo, ktorú naša spoločnosť Nábytok Aldo buduje po mnoho rokov, sa stala zárukou kvality a flexibilných možností vo svete bývania. Dizajn nás baví, naša práca je pre nás zábavou. Aj preto u nás vždy nájdete to najnovšie zo sveta bytového designu od mnohých výrobcov. Z Francúzska, Nemecka, Holandska, ale aj Dánska.

 

Interlink
Spoločnosť založená v Nemecku p. Martinom Linkem, ktorá má ale sídlo vo Francúzsku, v prekrásnom meste Seltz. Kvalita výroby daná povestnou precíznosťou a zmyslom pre detail nemeckých výrobcov. Spoločnosť Interlink prináša, prostredníctvom Aldo nábytku kolekcie moderného a štýlového nábytku, ktoré nájdete medzi iným netradične aj v kategórii nábytok z masívu.
Všetky produkty spoločnosti majú certifikáty kvality a atesty pre zdravotnú nezávadnosť.
Nábytok Aldo, sa stal výhradným zástupcom spoločnosti pre krajiny východného bloku a všetko, čo je u výrobcu nové a aktuálne nájdete na našich stránkach. Našich partnerov si vyberáme predovšetkým pre vysokú kvalitu výrobkov a nemecký výrobca k takým bezpochyby patrí.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte